ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αποστολές - Επιστροφές

17-09-2020
Αποστολές - Επιστροφές

Αποστολές

Οι αποστολές των δεμάτων γίνεται από συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Κόστος παράδοσης:

Για δέματα έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 3,50 ευρώ ενώ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ είναι δωρεάν.

Δωρεάν αποστολή  για παραγγελίες εντός της πόλης του Ρεθύμνου.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης καλύπτει 2 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε η παραγγελία.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι μεγαλύτερος και καθορίζεται από την εταιρεία courier, ενώ το κόστος αποστολής παραμένει το ίδιο.

Γενικά, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να παραταθεί λόγω απεργιών, αργιών, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόοπτων γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε αλλαγή που αφορά την παραγγελία σας θα ενημερώνεστε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικά.

Παραδόσεις σε Κύπρο και εξωτερικό

Για δέματα που πρόκειται να παραδοθούν στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού, το κόστος και ο χρόνος παράδοσης αλλάζουν. Μπορείτε να επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα estro προκειμένου να ενημερωθείτε για τις εκάστοτε αλλαγές.

Επιστροφές

1) Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε αν αυτό είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος αποστολή από το κατάστημα, αφού πρώτα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ημέρα της παραλαβής και η αντικατάσταση θα γίνει άμεσα από το κατάστημα χωρίς κάποια χρέωση στα μεταφορικά.

2) Αν επιθυμείτε αλλαγή στο προϊόν σας με κάποιο άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας του και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, με επιβάρυνση του μεταφορικού κόστους στο σύνολο του.

3) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την αγορά σας και να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας, χωρίς αντικατάσταση του προϊόντος, αυτό μπορεί να γίνει εντός 15 ημερών αφού πρώτα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα. Εφόσον το προϊόν είναι άθικτο, τοποθετημένο σε ασφαλή συσκευασία, μαζί με το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 10 ημερών στο λογαριασμό σας.

4) Επίσης υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας τηλεφωνικά, σε περίπτωση που δεν έχει φύγει ακόμα από το κατάστημα.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP