ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Επιστροφές

07-10-2020
Επιστροφές

Επιστροφές

1). Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε αν αυτό είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος αποστολή από το κατάστημα, αφού πρώτα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ημέρα της παραλαβής και η αντικατάσταση θα γίνει άμεσα από το κατάστημα χωρίς κάποια χρέωση στα μεταφορικά.

2). Αν επιθυμείτε αλλαγή στο προϊόν σας με κάποιο άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας του και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, με επιβάρυνση του μεταφορικού κόστους στο σύνολο του.

3). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την αγορά σας και να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας, χωρίς αντικατάσταση του προϊόντος, αυτό μπορεί να γίνει εντός 15 ημερών αφού πρώτα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα. Εφόσον το προϊόν είναι άθικτο, τοποθετημένο σε ασφαλή συσκευασία, μαζί με το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 10 ημερών στο λογαριασμό σας.

4). Επίσης υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας τηλεφωνικά, σε περίπτωση που δεν έχει φύγει ακόμα από το κατάστημα.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP