ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Αποστολών

25-02-2020
Τρόποι Αποστολών

 

  • Κόστος παράδοσης

Η αποστολή των δεμάτων γίνεται από την εταιρεία ΕΛΤΑ courier. Για δέματα έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,50 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ  το μεταφορικό κόστος είναι μηδενικό.

Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε εξοφλείτε την οφειλή σας κατά την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία courier. Σε αυτή την περίπτωση, το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2 ευρώ.

 

  • Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης καλύπτει 2 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε η παραγγελία.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι μεγαλύτερος και καθορίζεται από την εταιρεία courier, ενώ το κόστος αποστολής παραμένει το ίδιο.

Γενικά, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να παραταθεί λόγω απεργιών, αργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε αλλαγή που αφορά την παραγγελία σας θα ενημερώνεστε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικά.

 

  • Παραδόσεις σε Κύπρο και εξωτερικό

Για δέματα που πρόκειται να παραδοθούν στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού, το κόστος και ο χρόνος παράδοσης αλλάζουν. Μπορείτε να επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα estro προκειμένου να ενημερωθείτε για τις εκάστοτε αλλαγές.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP