ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τρόποι Παραγγελίας - Πληρωμών

25-02-2020
Τρόποι Παραγγελίας - Πληρωμών

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας:

1) Μέσω της ιστοσελίδας www.estro.gr. και της διαθέσιμης φόρμας παραγγελίας ως επισκέπτης ή με τη δημιουργία λογαριασμού, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

2) Τηλεφωνικά, όπου θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία και ο κωδικός του προϊόντος. Ως επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email με όλα τα στοιχεία που αφορούν την παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Τρόποι Πληρωμών

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1) Με αντικαταβολή :

Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για όλες τις παραγγελίες που πρόκειται να διεκπεραιωθούν μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

2) Με τραπεζική κατάθεση :

Στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σας

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR39 0172 7570 0057 5709 9125 588

Δικαιούχος : Αραπατζόγλου Θεοδώρα, Δημητρίου.

Κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης σας, μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε το όνομα και το επώνυμο σας στο πεδίο “αιτιολογία".

3) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα :

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα estro, είναι δυνατή η πληρωμή με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που είναι αποδεκτές από την Viva Payments (mastercard, visa, american express).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP