ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σελίδες

Εκπτωτικά Κουπόνια
Εκπτωτικά Κουπόνια

Με την εγγραφή σας ως πελάτης/ισσα λαμβάνετε ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, με εκπτωτικά κουπόνια για τις πρώτες σας αγορές, αξίας: - 5 ευρώ για αγορές άνω των 45 ευρώ και - 10 ευρώ για αγορές άνω των 95 ευρώ.

Επιστροφές
Επιστροφές

Αν επιθυμείτε αλλαγή στο προϊόν σας με κάποιο άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα κατά τις ώρες λειτουργίας του και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας

Αποστολές
Αποστολές

Γενικά, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να παραταθεί λόγω απεργιών, αργιών, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόοπτων γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε αλλαγή που αφορά την παραγγελία σας θα ενημερώνεστε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικά.

Τρόποι Πληρωμών
Τρόποι Πληρωμών

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους: 1) με αντικαταβολή : Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για όλες τις παραγγελίες που πρόκειται να διεκπεραιωθούν μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Τρόποι Παραγγελίας
Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας: 1) μέσω της ιστοσελίδας www.estro.gr. και της διαθέσιμης φόρμας παραγγελίας ως επισκέπτης ή με τη δημιουργία λογαριασμού, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Προσωπικά Δεδομένα
Προσωπικά Δεδομένα

Η Εταιρεία σάς ενημερώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τις διατάξεις της σχετικής Ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, υπό την ιδιότητά της ως ελεγκτή,

Όροι Χρήσης
Όροι Χρήσης

Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.estro.gr (εφ’ εξής «Ιστοσελίδα») από την επιχείρηση Θεοδώρα Αραπατζόγλου (εφ’ εξής «Εταιρεία»).

BACK TO TOP